...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Sweet & Coffee Forum łączy się z Food Business Forum

Ważne spotkanie branży gastronomicznej oraz cukierniczej, piekarskiej i kawiarnianej odbędzie się w tym roku w tym samym dniu - 7 września w Hotelu Sheraton Grand w Warszawie.

To już VI edycja Sweet & Coffee Forum oraz XVIII Food Business Forum. W tym roku, wyjątkowo, obie konferencje zostaną połączone w jedno wydarzenie, które odbędzie się 7 września w hotelu Sheraton Grand Warsaw. 

 

 

Z uwagi na nasze możliwości organizacyjne, a zarazem ogromne oczekiwanie uczestników branży odnośnie obu wydarzeń, w obecnej sytuacji, zarząd BROG B2B podjął decyzję o zorganizowaniu jednego Forum dla szeroko rozumianej branży gastronomicznej z uwzględnieniem pogłębionego aspektu sektora kawiarni, cukierni, lodziarni i piekarni.  Tym razem obie konferencje zostaną połączone i odbędą się z zachowaniem wszelkich zasad bezpieczeństwa – powiedział Rafał Madyński, prezes zarządu BROG B2B.

W programie tegorocznej edycji Food Business Forum znajdzie się więc specjalny panel dyskusyjny, poświęcony branży sweets & coffee pt.: „Riposta na kryzys – projekty, kreatywne rozwiązania, relacje, efektywny marketing”, w którym wezmą udział m.in.: Bartłomiej Rychcik, współwłaściciel Bakery Wilanów, Nowakowski Gorąco Polecam; Krzysztof Rzyman, właściciel STOR Cafe; Mateusz Sielecki, President Starbucks CE AmRest; Marcin Zalewski, właściciel White Bear Coffee, Mobilny Barista. Przed dyskusją swoją prezentację wygłosi Marcin Potkański, właściciel Mitte – chleb i kawa.

Uczestnictwo w wydarzeniu zagwarantuje:
● pozyskanie praktycznej wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu podczas kryzysu
● możliwość dyskusji i dzielenia się wyzwaniami z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
● kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów
● indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą
● lunch i udział w uroczystej kolacji z Galą edycji specjalnej konkursu FOOD BUSINESS AWARDS 2020
● obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży gastronomicznej
● zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień

więcej informacji >>> KLIK!

Bieżące wydanie czasopisma

Lekko i kolorowo - jesień z nowym Mistrzem Branży. Niebieski chleb, czarna beza, czekoladowa anatomia i desery ze szczawiem - to tylko niektóre smaczki, które znajdziecie na łamach jesiennego wydania.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>




    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji